vi kom, vi sågs, vi segrade

Vi var på Gotland i helgen, i Hemse och spelade match mot Sudret och vann med 7-1. Och soporna hade glömt mina klubbor så det var sådär kul och spela med någon annans klubbor. Jag var asförbannad. Men vi vann och jag gjorde två nya poäng så nu har jag 18 på lika många spelade matcher. Kul, för jag leder poängligan =D

Annars har helgen varit lugn, eller igår var den det. Jag och Jenny delade en flaska vin och käkade middag och lyssnade på lite mysig musik och.. hade trevligt helt enkelt.
I fredags däremot.. vi vann, vi åt och vi drack. Först lekte vi rockstjärnor i omkan när vi drack bira och snackade massa skit, sen åkte vi till After Puck i Hemse Matsal och åt kebab-buffé. Där arga Sudret anhängare tyckte vi var lite väl kaxiga för att vi vann. Busschaffisen tyckte lika så och var inte så nöjd när Limpan kommer in å sjunger att Sudret suger. Då hotade Gotlands egna Lasse Kongo att om han inte höll tyst så skulle han få gå de 4,5 milen in till Visby.
Vi var på Munkbrokällaren, åkte svart-taxi och var på Hamnplan 5. Det var kalas.

Det skulle va roligare om vi kunde lägga dubbelmötet med Gotlänningarna på stockholmsveckan på somrarna iställe så det inte bara är massa sura bönder som vallar får där. Det tråkiga är att vi hamnade i samma serie som dom igen efter jul och måste åka över engång till. Så kul är det inte att åka båt på vintern.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0